Eshop
Tel.: 01 561 52 60

Geslo
Pomoč pri naročanju


Kako naročiti fotografije?

Kliknite na stikalo V voziček. Na vrhu strani v rubriki Vaš nakupovalni voziček se bo izpisala vrednost naročenega izdelka. Ponovite postopek na vseh izdelkih, ki jih želite naročiti. Ko končate z naročanjem, kliknite na vrhu strani Vaš nakupovalni voziček in odprlo se vam bo pogovorno okno v katerem boste izpolnili otrokove in svoje podatke potrebne za izvedbo naročila.

Podatki o naročilu

Odprla se vam je stran s podatki o vašem naročilu. V tabeli bodo navedeni vsi izdelki, ki ste jih naročili. V polju količina lahko poljubno spreminjate količino naročenih izdelkov. V polju znesek pa s klikom na x v rdečem krogcu lahko izbirišete izbrani izdelek. V kolikor želite dodati še kakšen izdelek se lahko s klikom na logotip fotoprijatelj v levem zgornjem kotu strani vrnete na domačo stran.

Podatki o naročniku

Vsi podatki označeni z tremi rdečimi zvezdicami so obvezni in jih morate vnesti v obrazec Podatki o naročniku. Obvezno morate označiti, da se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in izbrati način plačila.

Način plačila

Zaenkrat vam ponujamo dve vrsti plačil. Plačilo po predračunu in plačilo NLB- klik za vse uporabnike klika NLB, tovrstni način omogoča neposredno nakazilo s Klikom.

Plačilo po predračunu pomeni, da boste po oddanem naročilu prejeli po elektronski pošti obvestilo z vsebino vašega naročila in podatki potrebnimi za nakazilo, ki ga boste izvedli bodisi elektronsko ali s plačilnim nalogom na pošti, banki, kiosku itd. 

Naročilo za naslednjega otroka

Ko ste izbrali način plačila in označili da se strinjate s pogoji poslovanja lahko s klikom na NAROČILO ZA NASLEDNJEGA OTROKA izvedete naročilo še za ostale vaše otroke, če obiskujejo isti zavod ali šolo. Tako boste lahko prejeli samo en račun za vse družinske člane.

Oddajte naročilo

S klikom na ODDAJ NAROČILO ste zaključili svoje naročilo

Združevanje več naročil?

Če ste morda izvedli več ločenih naročil za vaše otroke, lahko naročeno plačate v enkratnem znesku, pomembno je le da pravilno navedete sklic, ki ste ga prejeli z naročilom enega od otrok!

Kaj pa če otrok zboli?

V primeru da bo vaš otrok odsoten na dan fotografiranja, vam bomo vrnili plačano kupnino na vaš transakcijski račun, ki nam ga boste sporočili.

Kaj pa če mi fotografija ne ugaja?

Portretna fotografija!

Če vam portretna posamična fotografija ni všeč, jo lahko vrnete in mi vam bomo vrnili kupnino.
Razredna fotografija!
Fotografiranje v šoli ali vrtcu je po navadi enkrat letni dogodek. Kljub temu da ta fotografski dogodek poteka na podoben način tako rekoč po celem svetu ta dan predstavlja motnjo rednega dela šole/vrtca, kar pomeni, da moramo kar se da hitro posneti fotografije vseh oddelkov.
Čeprav posnamemo veliko posnetkov je na skupinski razredni fotografiji težko doseči, da vsa skupina gleda v fotografski aparat ali da kdo ne zamiži v trenutku fotografiranja.
Mlajši kot so otroci težje je osredotočiti njihovo pozornost in pogled v kamero, zato tovrstnih reklamacij ne upoštevamo oziroma lahko vrnete izdelek mi pa vam bomo vrnili kupnino.

Izberite šolo/vrtec
Če se vam ni odprla možnost izbire šole/vrtca ali pa stran z izdelki pomeni, da ste vnesli napačno geslo.

Ponovno vpišite geslo, ki ste ga prejeli na pisnem obvestilu. Obvezno uporabite male črke. Če se stran še vedno ne odziva jo obvezno osvežite.

Na telefonu v zgornjem desnem kotu pritisnite na tri pikice nato pa na krogec s puščico in ponovno vpišite geslo.
Na računalniku kliknite F5 ali pritisnite hkrati tipki CTRL+R in ponovno vnesite geslo.

Po treh dneh od fotografiranje prijava v spletno naročanje ni več možna. Svoje želje nam sporočite v kontaktnem obrazcu (hyperlink za kontaktni obrazec).